Disclaimer

c o p y r i g h t
Alle files op humansound.nl en achterliggende pagina's zoals humansound.nl/highwaychile/ hebben copyright bescherming. Niets van deze website mag gereproduceerd worden zonder de toestemming van de webmaster. Dit geld voor alle grafische elementen en foto's, alle programmering en andere files.
Als je toestemming hebt om een file of foto op je eigen website te plaatsen, download de file dan en plaats dit op je eigen server. MAAK GEEN link naar de plaats van deze file op humansound.nl of humansound.nl/highwaychile/.

s o f t w a r e b e n o d i g h e d e n
Voor volledig gebruik van deze website kun je het beste Internet Explorer 5.x gebruiken met java ondersteuning, en een minimale schermresolutie van 800x600. Tevens is Flash 6.0 nodig voor het gedeelte van Highway Chile.

p r o g r a m m e r i n g
Deze website maakt gebruik van html, flash en javascript. Alle programmering, designing en onderhoud van deze website is in handen van Martin Mens. Als je opmerkingen en suggesties hebt betreffende deze website, stuur een email naar de webmaster.
Als je interesse hebt in een eigen website (of voor je band) neem dan contact op met humansound Voorbeelden van andere sites kun je vinden op http://www.humansound.nl/pages/websites.htm

g r a p h i c s
Makers van de live foto's worden op de betreffende pagina's bedankt. Foto's waar geen naam bij wordt genoemd zijn door de band zelf genomen en hebben dus copyright bescherming van Highway Chile.

© Copyright 2008
Martin Mens